Diensten

Voor onderstaande diensten kunt u bij Tandprothetische praktijk J.F. van den Born terecht:

Volledig kunstgebit:
Een volledige nieuwe onder- en/of bovenprothese.

Prothese op basis van implantaten:

De implantaatprothese wordt ook wel 'klikprothese' of 'klikgebit' genoemd. Deze prothese wordt gebaseerd op implantaten die in uw kaak bevestigd zijn. Het voordeel van de implantaatprothese is dat deze goed in de mond blijft zitten.

Partiële prothese:
Bij een partiële prothese worden alleen de ruimtes van de ontbrekende tanden en/of kiezen opgevuld. De vorm en kleur van de tanden en kiezen worden natuurlijk afgestemd op de aanwezige tanden en kiezen.

Reparatie kunstgebit en partiële prothese:
Ook voor reparaties bent u bij mij aan het juiste adres!

Rebasing:
Als het kunstgebit niet meer goed aansluit op uw kaak, dan kan een rebasing (een nieuwe basis) uw probleem al snel verhelpen.


Aarzel niet om contact met mij op te nemen om u voor te rekenen wat u krijgt vergoed van uw zorgverzekeraar en wat uw eventuele eigen bijdrage is!

Algemene voorwaarden

Goed om te weten: Binnen de tandprothetische zorg geldt een aantal algemene voorwaarden.

Daarnaast werk ik met goedgekeurde materialen en voldoe ik aan internationale richtlijnen voor medische zorg. Daar gaat onderstaande verklaring over. Indien gewenst kan ik u hier meer over vertellen.

Verklaring Medical Device Regulations (MDR)

Tandprothetische Praktijk J.F. van den Born te Arnhem gevestigd aan Overmaat 30A,
Verklaart hierbij in geval sprake is van het vervaardigen van hulpmiddel onder toepassing van artikel 5 lid 5 van de MDR:
  • Gegevens ter identificatie van de hulpmiddelen te verstrekken aan haar patiënten
  • Te voldoen aan de algemene veiligheids- en prestatie-eisen van bijlage I bij de MDR en zal indien aan bepaalde vereisten niet helemaal wordt voldaan, daar een met redenen omklede verklaring voor hebbenVolledig kunstgebit